Pneuservis, prodej moto pneu a pneu Plzeň | Pneu Hájek Plzeň
0 ks produktů za 0 Kč
Nákupní košík

PEWAG Snox Pro SXP 520

Zboží již není dostupné

Omlouváme se, ale zboží již není dostupné v našem sortimentu z důvodu ukončení výroby. Prosím zvolte jinou alternativu. Děkujeme.

Naše cena:

4 612 Kč (s DPH)
4 612 Kč ( bez DPH)


Dostupnost: do 3 dnů

Více o produktu

Snox Pro SXP 520
Patentovaná novinka v oblasti sněhových řetězů. Jedná se o plně automatický samonapínací řetěz pro oboustrané použití

pewag snox pro spojuje všechny výborné vlastnosti plnohodnotného sněhového řetězu,  s doposud nevídaným komfortem při montáži a nejvyšší mírou tichosti chodu. Správné dopnutí je provedeno pomocí plně automatického systému. Manuální dopínání již není nutné. Řetězová síť ze čtyřhranných článků o síle 3.2 mm zaručuje dlouhou životnost.
Žádná očka, háčky, žádné dopínání: montáž sněhových řetězů nebyla nikdy tak snadná! Jak je to možné? Řešením je revoluční technologie mechanismu snox-box. Během jízdy systém uzamkne vratnou pružinu – optimální napnutí řetězu je automaticky regulováno. Jakmile vozidlo zastaví, systém vratnou pružinu opět odemkne a řetězy lze lehce stáhnout z pneumatiky.

Ideální pro řidiče, kteří chtějí být připraveni pro všechny zimní případy. Nový pewag snox v elegantním kufříku. Vždy u toho, vždy připraven.

 

Návod k montáži sněhových řetězů Snox Pro SXP

 

Objednací číslo: PEWAG 619
Kategorie: Ocelové sněhové řetězy
Dostupnost: do 3 dnů

 



Buďte v obraze!

Zadejte svůj e-mail a my vás budeme informovat o novinkách a výhodných akcích.

 

    Pneumatiky Lassa    Pneumatiky Falken    Pneumatiky Pirelli    Pneumatiky Michellin    Pneumatiky Sava    Pneumatiky Sebring    Pneumatiky Nokian    Pneumatiky Sumitomo